HTML

BOGAR BÁRD MESÉI - J.K. Rowling

2008.11.10. 18:11 :: konyv

 

Itt megrendelheted a Bogar Bárd meséit

 

A The Beedle the Bard az első Rowling-könyv a Harry Potter és a halál ereklyéi megjelenése óta. Öt történetet tartalmaz: The Tale of the Three Brothers, The Fountain of Fair Fortune, The Warlock's Hairy Heart, The Wizard and the Hopping Pot és Babbitty Rabbitty and her Cackling Stump. A könyv fontos szerepet játszott a Harry Potter sorozat utolsó kötetében: a történetek segítségével és barátai, Ron és Hermione támogatásával sikerült Harry-nek véglegesen legyőzni Voldemort Nagyurat. Rajongók milliói várják, hogy végre teljes terjedelmükben kézbe vehessék az oly sokat emlegetett történeteket.

A könyv Harry Potter világának legendás mesekönyve, amely a sorozat 7. részében fontos szerepet is játszik.
A kötet öt mesét tartalmaz, valamint Dumbledore professzornak a Roxfort Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola legendás igazgatójának hozzájuk fűzött szellemes magyarázatait, ráadásként pedig az írónő kommentárjait. Maguk a mesék a kisebbeknek szóló magyar népmesékhez hasonlíthatók, a magyarázatok pedig a Harry Potter könyvek stílusát és világát idézik.

Itt megrendelheted a Bogar Bárd meséit

1 komment

Címkék: j k rowling bogar bárd meséi

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvklub.blog.hu/api/trackback/id/tr15761913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvpiac · http://www.ujkonyvpiac.hu/hirek.asp?id=3791 2008.11.11. 22:03:44

Új Könyvpiac - Hamarosan megjelenik Harry Potter világának ... - A Bogar Bárd meséi már megjelenése előtt megdöntött pár rekordot: ezért a modern irodalmi kéziratért fizettek eddig árverésen a legtöbbet, ezért a JK Rowling műért fizettek legtöbbet, és ezért a gyermek könyvért fizették árverésen a ...
süti beállítások módosítása