HTML

Györgyi, miért pont ő ? - Nógrádi Gergely

2008.11.18. 09:19 :: konyv

Élete utolsó hónapjában egy ország bámulhatta döbbenten a lecsúszott díva szerepében a magyar médiaipar egykor legtündöklőbb tehetségét, Albert Györgyit. Most, a halála után, lehullhat a lepel: a könyvből, amelyet kezében tart az olvasó, megtudhatjuk, milyen viszonyban volt Györgyi az elmúlással, miképpen születtek a sikerkönyvei, hogyan zokogott, ha magához szoríthatott egy gyermeket, és miért pont ő nem futhatta be azt a pályát, amelyre a képességei alapján hivatva volt.

Egy barát emlékezik rá. Egy barát, akivel a könyveit írta, és akinek a legféltettebb titkait is elárulta. Aki hónapokig hallgatta őt, és aki hetekig járt be hozzá a pszichiátriára és az elvonóra.

A baráti visszaemlékezésből egy olyan embert ismerhetünk meg, akit sokan szerettek ugyan, de érzése szerint sosem elegen és sosem eléggé.

Ezt a könyvet a szeretet íratta. Bizonyára ezért ilyen megrendítően őszinte.
 

Rendelje meg a Györgyi, miért pont Ő című könyvet

Szólj hozzá!

Címkék: albert györgyi nógrádi gergely miért pont ő

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvklub.blog.hu/api/trackback/id/tr96774933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása