HTML

Koló árnyékában - Kozmann György - Kaszala Claudia

2008.12.18. 11:08 :: konyv

Koló árnyékában címmel Kozmann György, Kaszala Claudia sportújságíró segítségével írt könyvet párjáról, a tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai bajnok Kolonics Györgyről, emléket és tiszteletet állítván a nagyszerű bajnoknak, aki maga volt a kenusportág.

A regény formájában megírt mű felidézi a kiváló SPORTEMBER elmúlt tíz esztendejét, Kozmann György és a versenyzőtársak, barátok, támogatók elmesélése alapján, mindent, ami Kolóval, a csapattal és a kenuval, a sikerekkel és kudarcokkal, örömmel és bánattal, a nagy összeborulásokkal és vitákkal, poénokkal és tréfákkal, sztorikkal kapcsolatos.

A cél, hogy minél több ember megismerje a kenukirályt, a sokszor nehéz hétköznapokat és a nagy versenyeket, s minél többen vegyenek példát és merítsenek erőt sport iránti szeretetéből, alázatából, kitartásából,...

Rendeld meg a Koló árnyékában című könyvet

Szólj hozzá!

Címkék: koló kozmann györgy kenukirály vízi sportok

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvklub.blog.hu/api/trackback/id/tr81829520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása