HTML

Stahl Judit konyhája

2008.11.24. 13:12 :: konyv

Stahl Judit szakácskönyvei azoknak szólnak, akik számára az étel az élet egyik fontos része. Azoknak, akik szeretik megvendégelni barátaikat, szívesen állnak oda a tűzhely mellé a vasárnapi ebéd kedvéért, akik nem félnek kipróbálni egy-egy újszerű receptet, ugyanakkor imádják a hagyományos ízeket is.

Stahl Judit konyhája most két új könyvön keresztül ismerhető meg:

Kedvenc receptjeim zsúfolt hétköznapokra és megérdemelt hétvégékre Öt éven keresztül nap mint nap volt otthonunk vendége Stahl Judit.

Tudósított háborúkról, békekötésekről, parlamenti csatározásokról és választásokról. Ezúttal azonban ő invitál bennünket "lakásának legfontosabb részébe" - a konyhájába.

Jelmondata: "Finomat, gyorsan és egyszerűen." Friss és közvetlen stílusban mutatja be, hogyan lehet mai felgyorsult világunkban is megtalálni az étkezés örömét. Könnyen elkészíthető, pompás ízű ételekkel ad ötleteket ahhoz, hogy egy fárasztó nap végén is jólesően vacsorázhassunk együtt a párunkkal vagy épp ellenkezőleg, ráérősen ebédelhessünk családunkkal, barátainkkal a hétvégén.

A könyv anyagát a Nők Lapjában megjelent nagysikerű írásaiból válogatta, és - praktikus szemléletéhez hűen - mindegyiket kiegészítette egy-egy Fele munka, dupla öröm recepttel is. A lapokról sugárzik az étkezés, a főzés szenvedélyes szeretete, mert Stahl Judit nem tudja és nem is akarja elrejteni rajongását. Az eredmény? Egy önéletrajzi elemekkel átszőtt szakácskönyv, amelynek lapozgatása közben minduntalan szembesülünk a kérdéssel: vajon olvassunk-e tovább vagy azonnal próbáljuk ki valamelyik receptet.

Stahl Judit első szakácskönyve teljesen új hangot hozott a magyar gasztronómiai könyvkiadásba: modern szemlélete, praktikus és finom receptjei rögtön százezrek kedvenceivé váltak. A könyvben olyan, már-már klasszikusnak számító ételek szerepelnek, mint a spagetti friss pestóval, a fűszeres malac zelleres pürével, az epermisu vagy a csokis muffin, de süthetünk belőle rozmaringos-diós kenyeret, szalámis-hagymás pizzát, és készíthetünk mandulás csokitrüfflit is. A szép kivitelű, rengeget fotóval illusztrált kötet a 2002-es szakácskönyv változatlan utánnyomása.

Rendelje meg Stahl Judit - Enni jó című könyvét

A nagy sikerű Enni jó! után Stahl Judit ismét meglepi olvasóit. Második szakácskönyvében élvezetes és közvetlen stílusában azt mutatja be, mennyi minden fér bele bő fél órába.

Receptjei között ínycsiklandó húsételek, olaszos tésztavacsorák, kényeztető édességek éppúgy találhatók, mint tartalmas saláták és vendégváró falatok.

A könyv különlegessége, hogy a jóízű, gyors fogásokat előzetesen amatőr próbafőző csoport is tesztelte. A többszörösen kipróbált ételek nemcsak azokat csábítják majd a konyhába, akik rendszeresen főznek, hanem azokat is, akiknek az otthoni étkezést eddig csak a szendvicsek vagy a mikróban fölmelegített vacsorák jelentették.

Hiszen nemcsak enni, hanem főzni is jó. Rendelje meg hamar, hogy főzhessen gyorsan valami finomat!

2 komment

Címkék: konyha gasztronómia stahl judit gyorsan sthal judit sthal konyhája gasztronómiai könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvklub.blog.hu/api/trackback/id/tr63785757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása